Clash Of Clans oyununa arkadaşların sayesinde bağımlı hale geldik 🙂 Oyunun herşeyi iyi güzel ama şu yükseltmelerin bu kadar uzun sürmesi gerçekten çok can sıkıyor. Bir yükseltme 5 gün 10 gün sürmesi, 5 tane inşaatçı olması, fazla yükseltme yapamıyor olmanız bir yerden sonra oyundan soğutuyor. Ama genel olarak, clan savaşları olsun, Klan oyunları olsun, sürükleyici oluyor.
Özellikle Klan oyunlarındaki ödülleri toplamak için baya bir efor sarfediliyor. Çünkü orada verilen ödüllerin bir çoğunu parayla alamıyorsunuz. Yani oyun aslında bu yönden de iyi. Para vermek isteseniz de bir şey yapamıyorsunuz. Çünkü para vererek alabileceğiniz şeylerin sayısı kısıtlı.
Ama İnşaatçı iksiri ve araştırma iksiri parayla satın alınabilir hale getirilmeli. Bir de araştırma laboratuvarında bence biraz iyileştirme yapılmalı. Bir savaşçının yükseltilmesi 5-6 gün sürmemesi gerekir diye düşünüyorum. Oyun gayet akıcı ve sürükleyici ama işte böyle şeyler biraz daha uygun zamanlı olsa daha çekici olacak.