Hyundai Bayon LPG Yorumları

Hyundai bayon ile ilgili kullanıcı yorumlarını daha önce paylaşmıştık. Uzun zamandır kullanan birisi olarak, Bayon beni fazlasıyla memnun etmiştir. Gerek konforu, gerek sağlamlığı ile, benim gönlümü çoktan fethetmiş durumda. 1.4 Motor çok üst düzey bir performans vermese de,
Bahsedildiği kadar ağır kalmıyor. Bazı yorumlarda çekmediği, gitmediği, bayıldığı ile ilgili şeyler söylense de, yaklaşık 7000 Km yapmış birisi olarak, ben bu sorunları yaşamadım, görmedim.
Yakıt konusunda maalesef biraz fazla yakıyor. En nihayetinde 1.4 100 beygir benzinli bir araç. Yani yakıt fiyatları da bu seviyelerdeyken, yakması normal geliyor. Bir çok kullanıcı Hyundai Bayon LPG Takılır mı? diye merak ediyor. Zaten atmosferik motor kullanıldığı için, LPG uyumlu bir motor olarak öne çıkıyor. Taktıranların bir çoğu gayet memnun olduklarını, yakıt konusunda da fazlasıyla uygun olduğunu söylüyor. Ben LPG taktırmadım, çünkü çok fazla kullanmıyorum. Yani LPG hakkında ben kendim yorum yapamam ama çevremde gördüğüm, konuştuğum LPG taktıran kişiler son derece memnunlar. Yani bu aracı sürekli kullanmak istiyorsanız, yol yapacaksanız, LPG taktırmanızda sorun olacağını düşünmüyorum.

Yorum yapın